Promotii Herbalife Review

Indiferent dacă sunteți un distribuitor Herbalife cu experiență sau abia la început, experții noștri sunt aici pentru a vă ajuta. Vă vom prezenta dezavantajele planului nostru de compensare lider în industrie pentru a vă ajuta să vă maximizați câștigurile. Tutorialele noastre video gratuite și alte resurse online vă vor ajuta să înțelegeți oportunitatea de afaceri Herbalife. În plus, vă vom arăta cum să construiți o linie descendentă Herbalife puternică și de succes, care vă va ajuta să deveniți liderul care doriți să fiți!

Modelul de afaceri Herbalife este construit pe baza de a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele printr-o alimentație sănătoasă. Linia principală de produse a companiei este compusă din produse de management al greutății, precum și soluții de energie și fitness. Herbalife oferă, de asemenea, o gamă largă de suplimente nutritive, inclusiv plante și vitamine. Scopul companiei este de a promova un stil de viață sănătos prin sistemul său de distribuție și de a oferi oamenilor oportunități de a câștiga venituri în acest proces.

Compania are o strategie de marketing agresivă care include sponsorizarea sportivilor, acorduri de aprobare cu celebrități și o varietate de campanii de social media. Produsele sale sunt comercializate ca o alternativă cu conținut scăzut de calorii la alimentele și gustările nesănătoase. Compania are o gamă largă de distribuitori, de la persoane fizice care doresc pur și simplu să achiziționeze produse Herbalife cu reducere până la persoane care doresc să obțină un venit cu normă întreagă.

O caracteristică cheie a modelului de afaceri Herbalife este modelul său de vânzare directă, care permite distribuitorilor independenți să vândă produsele Herbalife direct clienților. Acest lucru ajută la reducerea markupurilor de vânzare cu amănuntul și permite companiei să mențină prețurile cu ridicata scăzute. De asemenea, compania oferă o serie de stimulente pentru a-și încuraja distribuitorii să-și dezvolte afacerea Herbalife.

Cei care îndeplinesc anumite cerințe de vânzare se pot califica pentru reduceri mai mari și comisioane chiar mai mari. De exemplu, distribuitorii seniori pot câștiga 35% reducere la toate comenzile de peste 500 VP. În plus, distribuitorii care câștigă Bonus de producție într-o lună vor avea procentajul împărțit între distribuitorii seniori eligibili și supraveghetorii calificați din linia lor descendentă.

Pentru a câștiga 50% reducere angro, trebuie să vă calificați pentru statutul de Supervizor acumulând 5.000 VP în 12 luni sau 2.500 VP în două (2) luni consecutive sau achiziționând 4.000 VP într-o singură comandă. Trebuie să vă recalificați pentru Supervizor în fiecare an între 1 februarie și 31 ianuarie pentru a vă menține nivelul de reducere.

Herbalife are o gamă largă de produse legate de sănătate și este unul dintre cei mai importanți furnizori de shake-uri proteice. Produsele sale sunt vândute în peste 30 de țări și sunt disponibile la comercianții majori, inclusiv Walmart, Target și Kroger. Produsele principale Herbalife includ amestecuri de shake de proteine, suplimente de multivitamine și activatori celulari. Compania a investit într-o nouă unitate de producție în Carolina de Nord, care îi va permite să crească producția internă și să exporte produse în întreaga lume. Se estimează că va crea peste 500 de locuri de muncă în regiune. De asemenea, compania investește într-o rețea globală de vânzări și distribuție pentru a-și extinde prezența. Produsele sale emblematice includ Formula 1 Nutritional Shake Mix, Herbalife Cell Activator și Herbalife Formula 2 Multivitamin Complex.

Design a site like this with WordPress.com
Get started